inrichtingen +

Totaalinrichtingen van uw kantoorgebouw

Wij richten uw kantoorgebouw in tot een future-proof, aangename en stimulerende omgeving om te werken en te leven, voor uw huidige werknemers én het talent dat u wenst aan te trekken.

 

Space planning +

Space planning van uw werkplekken, vergaderzalen, circulatieruimte, kantine, ontvangstruimte krijgt extra aandacht en wordt samen met u vormgegeven.

 

Op uw maat +

Wij gaan op zoek naar de kantoorbeleving die het beste bij uw wensen en noden past om zo een plek te creëren waar het aangenaam werken en leven is.

 

Het Nieuwe Werken +

Waar mogelijk passen wij de filosofie van het 'Nieuwe Werken' toe waarbij we de werkruimtes aanpassen aan de activiteiten die er uitgevoerd worden. Werknemers willen zich betrokken en gestimuleerd voelen.

 

Duurzaamheid +

Wij geven voorkeur aan duurzaam meubilair om uw kantoorgebouw in te richten. Wij kleden uw ruimte aan tot in het kleinste detail, van whiteboard tot kapstok, van wandbekleding tot vuilbak.

 

Esthetiek en functionaliteit +

Het esthetische met het functionele combineren? Optimaliseer uw kantoor- of vergaderruimte akoestisch met wandabsorbers in verschillende vormen en kleuren.

 

Groen op kantoor +

Gezond en inspirerend werken dankzij een moswand of mospaneel, bovendien met een akoestische optimaliserend effect.

 

Werkplekverlichting aangepast doorheen de dag +

Een optimale werkplekverlichting is elementair om de werkdag productief door te kunnen brengen. Lichtarmaturen brengen de juiste verhouding tussen direct en indirect licht en een biodynamische verlichting die zich aanpast aan de UV sterkte doorheen de dag.

 

Aankleding van uw ruimte +

Kurkwanden laten toe het esthetische met het functionele te combineren.

 

Communicatie +

Whiteborden, mobiele kantelborden, schrijfborden kunnen zowel een esthetische als functionele toegevoegde waarde vormen.

Operationele leasing van uw kantoorinrichting? Contacteer ons hier voor de mogelijke formules.