inrichten vergaderzalen +

Vergaderen kan in vele vormen

Vergaderen, brainstormen, iets bespreken op afstand, een videocall of een conf call. Dit vraagt een aangename en rustige omgeving.

 

Multifunctioneel +

Wij richten uw vergaderzaal in met oog op meerdere vormen van gebruik,of het nu in grote groep is, of een one-on-one, of een video-call.

 

Isolatie +

Een skype-call, zich kort even afzonderen, een vertrouwelijk gesprek. Elke organisatie heeft nood aan een ruimte waar men in alle rust en vertrouwen iets kan bespreken.

 

Vrijer werken en bewegen +

Een korte bespreking, met een collega of aan de telefoon, hoeft niet aan het bureau plaats te vinden om collega's niet te storen. Er bestaan vele esthetische oplossingen die toelaten minder sedentair te werken, wat stimulerend kan werken.

 

Vergaderen op afstand +

Inbellen van thuis?

Een verplaatsing vermijden?

Een e-Screen biedt een heel efficiƫnte oplossing

 

Even terugtrekken +

Zich terugtrekken in een open ruimte of kort iets bespreken met 2 tot 6 personen, dit kan allemaal in zitbanken die aanvoelt als een aparte ruimte, die akoestisch een dempend effect creƫren.

 

Beweging en gezondheid +

Staand vergaderen heeft vele voordelen, van kortere besprekingen tot een minder sedentaire werkomgeving. Ergonomische hulpmiddelen zoals in de hoogte verstelbare tafels, deskbike, sta-krukken leiden tot een hoger welzijn.

Operationele leasing van uw kantoorinrichting? Contacteer ons hier voor de mogelijke formules.