activity based werken

Verhoog het welzijn en de productiviteit van uw werknemers

Flexibiliteit, transparantie, samenwerking en efficiëntie staan centraal bij activity based werken

 

Het Nieuwe Werken

Dagelijks worden er over de hele wereld nieuwe kantoren gebouwd en bestaande kantoorpanden opgefrist. Daarbij investeren organisaties steeds meer in flexwerken. Dit betekent dat werkplekken door twee of meer werknemers gedeeld worden. Activity Based Working (ABW) gaat hier nog een stap in verder.

 

Activity Based Working is een kantoorconcept waarbij niemand meer een eigen werkplek heeft. Activity Based Working is toekomstgericht en kenmerkt zich door het gebruik van de nieuwste mobiele- en communicatietechnologieën. Organisaties richten hun kantoren zo in dat de uit te voeren werkzaamheden optimaal worden ondersteund. Dit betekent dat ze verschillende kantoorruimtes creëren met voorzieningen die aansluiten op de activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan ruimtes met meerdere bureaus, stilte-/concentratieruimtes, brainstormruimtes, telefoonruimtes, lounges en vergaderruimtes. De ruimtes zijn voor iedereen toegankelijk, waardoor de hiërarchie vrijwel onzichtbaar wordt.

 

Vrijheid en productiviteit

Medewerkers krijgen meer vrijheid: ze bepalen zelf hoe, wanneer en waar ze willen werken. De voorzieningen op kantoor worden volledig geïntegreerd met de voorzieningen voor mobiele gebruikers. Dit maakt samenwerken op afstand erg eenvoudig.

Telewerk? Lees dit even!

Wij geven graag mee hoe u de ideale ergonomische werkhouding kan aannemen

In vijf stappen naar een ergonomische werkhouding

Lees meer

Vraag hier onze brochure aan rond acties op bureaustoelen en zitsta tafels voor telewerk